До 10 лв. допълнителни отстъпки могат да получат потребителите на

...
 До 10 лв. допълнителни отстъпки могат да получат потребителите на
Коментари Харесай

Нови отстъпки с Купон+ за всички потребители на Lidl Plus

  До 10 лева спомагателни отстъпки могат да получат потребителите на приложението при покупка на свежи плодове и зеленчуци
През месец февруари Купон+ е още една опция за отстъпки за потребителите на мобилното приложение Lidl Plus – този път извънредно за категорията свежи плодове и зеленчуци. От 1 февруари до края на месеца с покупката на плодове и зеленчуци клиентите на Lidl Plus могат да получат до 10 лева спомагателна отстъпка за извършване на покупки в Lidl.

Всички средства за закупените плодове и зеленчуци се натрупват и при постигане на избрана сума, потребителят автоматизирано получават ваучър за отстъпка, който се резервира в секцията „ Купони “. След като се задействат, получените отстъпки могат да се употребяват еднократно в границите на 7 дни и се ползват върху цялата сметка. При общо 15 изхарчени лв. за плодове и зеленчуци, потребителят получава 1 лева отстъпка, при 25 лева – нови 2 лева отстъпка. Когато сумата доближи 40 лева, потребителят получава нов ваучър за 3 лева отстъпка, и още 4 лева, в случай че е похарчил общо 60 лева в границите на месеца. Така, при постигане на крайната сума, клиентът може да получи в допълнение общо 10 лева за извършване на покупки в Lidl.

Купон+ се отнася само за категорията свежи плодове и зеленчуци – в него не попадат охладени, сушени и замразени плодове и зеленчуци, както и ядки и консерви.

За повече улеснение клиентът може да следи насъбраната сума в своето приложение и всеки един миг да знае какъв брой близо е до идната цел за приемане на отстъпка. Играта завършва при постигане на сумата от 60 лева или при приключване на акцията в края на месеца.

Повече информация за  Купон+ на:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР